View Single Post
Eski 03-03-2015, 07:52   #5
porselen
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 16-11-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 11
alakanıza ve sevgili yaklaşımınıza çok teşekkürler şu anda yaptığım tüm enzimler yine çiçeklendi onca emeğin bu hale gelmesi çok üzücü.
buzdolabı turşu için çözüm olabiliyor evet. arada bir de karıştırmak gerekiyor, sabit bırakmamak lazım ama buzdolabı olmadığı o eski zamanlarda bu turşu sirke gibi yöntemler, tıpkı kurutmak ya da konserve etmek gibi gıdayı dayanıklı kılma, uzun zaman saklama yöntemleri değil mi?
off kabusum oldu bu çiçek mayaları
sürekli de balkonda serin ve havadar yerdeler ama!. ?

porselen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön