View Single Post
Eski 05-02-2015, 13:28   #54
parcakapimda
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 05-02-2015
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1
Merhaba arkadaşlar,

"Parça Kapımda" olarak traktör yedek parça imalat sektöründe 40 yıla yakın bir sanayicilik geçmişinden aldığımız gücü ve ürün tedarik kabiliyet ve elastikiyetini "online" platforma aktararak son kullanıcı ve son kullanıcıya hizmet veren servis ekiplerinin ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi amaçlıyoruz.

Fiyat, kalite ve zaman kavramlarının önemini ciddi ölçüde yükselttiği bir dönem içerisinde bulunduğumuz bilinciyle imalattan nihai tüketim aşamasına kadar geçen tüm süreç ve maliyetleri minimize etmek ve müşteri deneyim ve memnuniyetini maksimum seviyede tutmak için yılın 365 günü 7/24 açık bir platformda sizlerin karşısındayız.

"Parça Kapımda” bir hizmet markası olup her biri konusunda uzmanlaşmış yerli ve yabancı dünya markalarının ürünlerini en uygun fiyat ve teslimat koşullarıyla müşterilerine sunmayı amaçlamaktadır.

"Parça Kapımda”, e-ticaretin olmazsa olmazları olan güvenlik, fiyat, ödeme seçenekleri, ürün çeşitliliği, kalite ve satış sonrası destek konularının her birine en yüksek düzeyde özen göstererek konularında sektör lideri olan çözüm ortaklarıyla yoluna devam etmektedir.

parcakapimda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön