View Single Post
Eski 26-07-2007, 21:26   #11
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Sevgili Hassoman ellerinize, parmaklarınıza sağlık. Ne güzel bir tarif olmuş. Tam benim gibi hamur yapmayı 40 ından sonra öğrenenler için sabırla ince ince anlatmışsınız. Bak Filiz gördün mü?

Yine de ekşi hamurlu ekmek yapmak, atom bombası imal etmekten daha zor göründü gözüme

Şimdi ben yazınızdan çıktı almalıyım, sonra aldığım çıktıyı tezgahın üzerine koyup her işlemi derin derin okumalıyım ki bu ekmeği becerebileyim. Bu beni oldukça zorlayacak gibi görünüyor. Evin 40 derece civarlarındaki ısısı düşer düşmez deneyeceğim bunu.

Bugün Filiz'in yoğurtlu mayasını hazırladım, bir kenarda unuttum. Bakalım hafta başında o nasıl olacak?

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön