View Single Post
Eski 20-01-2015, 14:26   #12
Milla
Ağaç Dostu
 
Milla's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: İstanbul- Bodrum-Milas
Mesajlar: 3,492
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 Mesajı Göster
Sayın Milla,

Balkonunuzu ziyaret ederek, çiçeklerinizin güzelliğini ve tohumdan yetiştirme beceri ve hevesinizi gıpta ile izledim. Siz de yeşil ellisiniz herhalde.

Eminim aldığınız 500 paket tohumları da mükemmel bir şekilde çimlendirip büyüteceksiniz. Bu başlığın takipçisi olacağım anlaşılan.

Mini Prado seralarınızın olduğunu yazmışsınız. Merakımı lütfen mazur görün. Fotolarını burada bizimle paylaşırmısınız acaba.

Her şey gönlünüzce olsun.
Sayın OSMAN45,
Sayfamı beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin de dediğiniz gibi yeşil elli sayılırım hatta adımı Milla Greenfenger olarak değişeceğim )

Tohum listesini bu sayfaya ben eklemedim. Bana iki parti halinde geldi tohumlar. İlk partiyi not almıştım, sonrasını alamadım. Ben daha ziyade paylaşan kişiye göre liste yapmayı düşünüyorum. O zaman elimdeki tohumun sayısı belli olur. 500'ün altında da olabilir, üstünde de olabilir ) Sizin de dediğiniz gibi, emin olabilirsiniz gelen tohumları yetiştirip paylaşacağımdan.

Şu anda evde değilim. 18 Ocakta 1-2 hafta sürecek bir seyahate çıktık eşimle. Kısmetse dönünce bol fotoğraf eklerim. Ama bilginiz olsun diye, bendeki seranın bir fotoğrafını internetten yüklüyorum.

Keyifli günler dilerim.

Eklenen Resimler
 
Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön