Konu: Nergis
View Single Post
Eski 15-01-2015, 20:18   #2366
Dumlupınar
Ağaç Dostu
 
Dumlupınar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-08-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,916
Exclamation

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tabus Mesajı Göster
Sn Dumlupınar, resimlerinizi görünce çok sevindim. Dedim ki eh nihayet başarısız resimler konusunda yarışabileceğim bir rakip buldum..
Şaka elbette..Ama itiraf edeyim ben de iyi resim çekemiyorum, hele yakın gözlüğüm yoksa..
Grand Soleil D'or açmaya başlamış, ne güzel. Benimkinde henüz öyle bir durum yok. Sizinkiler içeride mi? Bahçenizde de var mı? Hangi şehir?
Nergisleriniz ile hep mutlu olun..
Merhaba sayın tabus,ben iyi resim çekmediğim gibi,maalesef yakını görme problemini de sizinle paylaşıyorum.Ayrıca benim sizden bir farkım daha var.Fotoğrafları mini bir tabletle çekip messenger üzerinden Eskişehir'e oğluma gönderiyorum.Siteye oradan kendisi yüklüyor.Farkımı anladınız herhalde.Ben siteye fotoğraf yüklemeyi de bilmiyorum.

Ama fotoğraflarımın kalitesi,26 Ocak sabahından itibaren yükselecek.Çünkü kızım İstanbul'dan,oğlum Eskişehir'den yarı yıl tatiline gelecekler.

Grand soleil dor nergisleri ben geçen sene baumax yapı marketten almıştım.Bahçede dikili değiller.Balkonda saksıya diktim.Geçen seneden beri aynı saksıdalar.3 soğan 7 tane olmuş.3 tane de çiçek sapı var.Yılbaşı gününden beri 10 gün kadar ısıtmasız salonda durdular.Çok soğuk günlerde İzmir'de çiçek sapları zarar görmesin diye içeri almıştım.Bugün balkona çıktılar artık.

KOLAY GELSİN.SELAMLAR GÖNDERİYORUM.SAĞLICAKLA KALIN...

Dumlupınar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön