View Single Post
Eski 10-01-2015, 13:35   #91
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Sayın muda, maalesef benim odun yakan bir fırın bulup kül istemek gibi bir şansım yok, bitki, böcek konusunda eşimin sabrını epey bir zorluyorum. Bir de fırına gidip kül getirir misin? desem düşer bayılır.

Şimdilerde eşimden sanayiye gidip bir demirci dükkanından bana birazcık demir tozu alması için ricada bulunuyorum külü karıştırmamam lazım. Malum alıştıra alıştıra İlk başlarda karşı çıkar sonra fikrime alışıp bir şekilde alır getirir.

Ben en iyisi hazır kış varken sabrımın elverdiği kadar odun yakarak işimi görecek kadar külü biriktireyim. Odun yakmak gerçekten sabır istiyor çünkü odun ateşi çabuk geçiyor ve ateşi sürekli beslemek gerekiyor. Dün çıkan külleri bir poşete doldurdum. Kışın çıkmasına nereden baksan iki ay var.

Sayın pria, nergis derken sizden gelecek olanları kastetmiştim. Elimde başka nergis yok. Kısmet olursa sizden gelecek nergislerin saksı harcını şimdiden planlıyorum. Odun külünü de yine bir sayfada sizden okudum ondan sonra bu sayfaya yöneldim zaten, oran bilgisi de sizden.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön