View Single Post
Eski 28-12-2014, 16:42   #8
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Maşallah o minik prensese Allah hayırlı ve uzun bir ömür versin, ömrü güzelliklerle, iyiliklerle, başarılarla dolu olsun.

Darısı ecişimle böcüşümün sonra da bütün o masum meleklerin başına olsun.
Allah bütün çocuklarımızı kötülüklerden ve kötülerin şerrinden korusun.


Sevgili akçabardak;

Elinize sağlık özellikle örgü bebeğinize bayıldım. Torununuz için çok harika bir hediye olmuş, tabii minik prenses kıymetini büyüdüğünde takdir edecektir muhakkak.

Ben örgü özürlüsü biri olarak böyle on parmağında on marifet kadınları hep çok takdir ve gıpta etmişimdir.

Bu arada o örgü bebekten yapıp sitede satmayı düşünmez misiniz? Çocuklarımın uyduruk barbilerle ya da silah sıkıp duran, vahşi sesler çıkaran robot oyuncaklarla oynamalarını istemiyorum. Alternatif oyuncaklar araştırırken sizin ördüğünüz bebeği gördüm. Hem el emeği hem sağlıklı bir oyuncak olurdu.
Sevgili Sûz-i Dilârâ öncelikle torunum için kıymetli temenni ve dilekleriniz için yürekten teşekkürler ediyorum, Allah cümlemizin çocuklarına ve torunlarına böyle bir ömür boyu sağlıklı yaşam biçimi nasip etsin, kötülüklerden uzak tutsun. Amiin.

Örgülerimi beğenmenize sevindim, dediğiniz gibi prensesim de bir gün babaannesinin örmüş olduğu bebeğe kıymet verir...

En zor sorunuza da nasıl cevap vereceğimi bilemedim, şimdiye kadar hiç böyle bir şey aklımdan geçmedi doğrusu, seneler evvel bir kaç kez dantel örüp satmıştım ama, bu tür örgülerde hiç deneyimim yok, ilk defa bu bebeği ördüm, becerebilirmiyim bilemedim.

Çevreme şöyle bir göz attığımda bir çok kişi oyuncaklar konusunda sizin gibi düşünmekteler, dediğiniz gibi hem doğal hem de sağlıklı oluyor.

Sitede satıp satmama konusunda ise hiç bir fikrim yok, nasıl olur ne biter, aslında iyi olur ama biraz düşünmem gerekecek sanırım, biraz araştırıp incelemem lazım.
Yaşım epey ilerlediği için kendimde o gücü bulamıyorum, sorumluluklar gerektiren bir yükün altına girebileceğimi düşünemiyorum.
Belki hatır için bir iki tane olabilir. Sevgilerimle.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön