View Single Post
Eski 24-12-2014, 16:58   #234
Milla
Ağaç Dostu
 
Milla's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: İstanbul- Bodrum-Milas
Mesajlar: 3,492
Sayın Ağaçlar.net' in değerli üyeleri,
Daha önce kargom geldiğinde kısa bir teşekkür etme fırsatı bulmuştum. Şimdi daha detaylı yazmak istiyorum.
Öncelikle merkezin yaptığı harcama, emek, uzun çalışma günleri ve ağır iş yükü için her bir arkadaşıma ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Kargomuzun elimize bu kadar az bir fiyatla ( 3,5 TL ödedim) geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hepsi çok Sayın,
Meyveli Tepe, TCM, Andora, Yağmur, oz26, esgül173, hanımeli, oma1453, Muda, rana58, Coskun4216, bezginkuh, incirli,haru, heyyamola, Mincel, sernur, Sakagün, aleydi, Taşlıbahçe, Tilki Mete, kaknus, hafez, seabort74, nkutsay, dağsa reklam, akçabardak
üyelerimize benimle paylaşımda bulundukları için özellikle teşekkür ediyorum. Ben de elimdeki tohumları en iyi şekilde değerlendirip gelecek sene sizlerin kaynak olduğunuzu belirterek paylaşıma açacağım inşallah.
Adını atladığım varsa sonra yine ekleme yaparım. Çünkü hafta sonu Bursa'dan bir üyemiz benimle iletişime geçti ve benim bir çok tohumumun kendine gönderilmiş olduğunu söyledi. Yakın zamanda yollayacak o zaman diğer tohumların bu kargomdan çıkan arkadaşlardan mı yoksa başka arkadaşlardan mı olduğunu anlayabileceğim.
Durum belli olsun ek varsa en kısa zamanda paylaşırım.
Bu kadar büyük bir organizasyonlarda böyle küçük yanlışlıkların olması gayet normal. Ben de gelecek sene için elimden gelen katkıyı yapmak isterim.
Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum.Uzun yıllar bir arada olmak dileğiyle...

Milla Çevrimdışı   Başa Dön