View Single Post
Eski 18-12-2014, 16:20   #220
vetman996
Ağaç Dostu.
 
vetman996's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-08-2008
Şehir: Manisa-Salihli
Mesajlar: 772
Değerli Dostlar Merhaba.

Foruma şehir dışı görevim ve özel işlerim nedeniyle bir süredir giremedim. Etkinlikten istediğim tohumları fazlasıyla aldım. 3 tl yurtiçi kargo ücreti ödemiş eşim.

Tohum gönderen tüm dostlara özel olarak mesajla teşekkür etme düşüncesindeydim ama yoğunluk nedeniyle bunu yapamadım.

Tohum gönderme etkinliğinde emeği geçen Sn Malina Hanım , Sn Güler Hanım, Sn. A NOMAD, Sn. Kelebek Çalısı, Sn. Zafer İnandıklı Bey ve lojistik merkezine ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Taleplerimi karşılayan tüm dostlarım; Sn.MeyveliTepe, Sn.birnefestoprak, Sn.heyamola, Sn.bahcedenn, Sn.İsmail Kuzucu, Sn.TCM, Sn.SDurul, Sn.hanımeli, Sn.akçabardak, Sn.Taşlıbahçe, Sn.Andora, Sn.Atilgan, Sn.dagsa reklam, Sn.esgül73, Sn.hafez, Sn.metesoylemez, Sn.oma1453, Sn.oz26, Sn.pares, Sn.rana58, Sn.Seabert74, Sn.Selçuk Boz, Sn.sernur, Sn.sevoş, Sn.Tilki Mete Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beni çok sevindirdiniz, Allah da sizi sevindirsin istiyorum..

Tohumları emanet olarak görüyor ve gözüm gibi bakıyorum. Zamanı gelince toprak ile buluşacaklar. Kelebek etkisi ile bir dahaki tohum paylaşım etkinliğinde yeni sahiplerine ulaşacakları günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

Her şey için tekrar tekrar teşekkürler... Selamlar... Saygılar...

vetman996 Çevrimdışı   Başa Dön