View Single Post
Eski 13-12-2014, 22:24   #7
pria
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,526
Eşime sordum şimdi:

Soğanları öldürüyor önce..Sonra 2-3 yemek kaşığı salça konuyor..sonra bir-iki bardak su ilave ediliyor..Damak tadınızın katlanacağı ölçüde acı pul biber ve tuz konuyor..
Sonra lahana parçaları ilave ediliyor..biraz pörsüyüp lahanalar çökene kadar 10-15 dakika pişiyorlar..Pirinç veya bulgur ilave ediliyor en son bir çay bardağı..Karıştırıp pişirmeye devam ediliyor..Tabi ilk konan su yetmez..sıcak su ilave ediliyor gereken miktarda..

Hepsi bu..


Düzenleyen pria : 13-12-2014 saat 23:41
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön