View Single Post
Eski 30-11-2014, 21:39   #128
Muda
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,802
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever Mesajı Göster
Merhabalar.

Özel sebeplerden dolayı uzun bir süredir foruma giremiyorum. En son 1-1.5 ay önce girmiş ve bağlantıdaki sorunlar sebebiyle herhangi bir etkileşimde bulunamamıştım.

Sağlığım konusunda herhangi bir sorunum yok. Beni merak eden herkese teşekkür ediyorum. Kusurumu mazur görün.

Forumdan hiç kimseyle iletişimde bulunamadığım için, paylaşımdan vazgeçtiğimi veya paylaşımda bulunamayacağımı belirtmedim. Tohumlar hala emin ellerde, bende. Seneye etkinlikte paylaşmayı ümit ediyorum.

Bu güzel etkinliğe katılamadığım için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Benden tohum talep eden arkadaşların anlayış göstereceğini ümit ediyorum.

Bir süre daha forumdan uzak kalacağımı belirtirim.

Allaha emanet olun.
Herhangibir sorun olmadığına sevindim. Bir anda uzun süre görünmeyince merak etmiştik.

Tohum talepleriniz de olmadı sanırım. Benden istediğiniz bir tohum var ise muhtemelen iki hafta içinde cumartesi günü ailecek Konya'ya günübirlik gidip geleceğiz. İsterseniz gelirken getirebiliriz.

Göndereceğiniz tohumlardan iki tanesini daha önce yazdığım gibi etkinliğe gönderdim. Paylaşım yapamama ihtimalinize karşı.

Limon_sever'in paylaştığı tohumlardan iki tanesi bende de vardı. Arkadaşımızın gönderememe ihtimaline karşı tohum talep edenlerden kandil dolma biber ve Early Golden SUMMER Crookneck tohumlarını kendi poşetlerine koydum. Diğerlerini ise ayrı ayrı tohum adı ve talep eden adı ile birlikte iki ayrı poşet yaptım. Umarım sıkıntı olmaz.

Muda Çevrimdışı   Başa Dön