Sayın pria merhaba, bu başlıkta karabuğday hakkında yazılanları geçen seneden bu yana takip ediyorum, geçen sene büyük bir markette dolaşırken tesadüfen karabuğdayla tanışmış oldum ve hemen bir kiloluk bir paket aldım.
Almasına aldım ama nasıl pişirileceğini bilmediğim için nette tarifleri araştırdım ve bir kaç yerde zehirli olduğu yazıyordu, kafam karıştı tabii... şimdi ben ikilemde kaldım... aldığım paket o günden bu yana hala duruyor ve ben korkudan hala tadına bakamadım, son kullanma tarihi devam ediyor... atmaya da kıyamıyorum.
Size sorum şu... gerçekten zehirleme gibi bir durum söz konusu mu? genelde salatası ve pilavı olarak tüketildiği yazıyor bazı yerler de ama yine de tam emin olamıyorum.
Dönüp kendime de soruyorum böyle bir şey olsa marketlerde neden satılsın ki diye ama paketin üzerinde menşeyi Çin yazınca tekrar düşündürüyor beni.