View Single Post
Eski 08-11-2014, 11:28   #26
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi -Esin- Mesajı Göster
Merhaba,

Paylaşıma açtığım iki çeşitte (Gilia tricolor-Kuşgözü ve Centaurea cyanea-Bodur Mavi Peygamber Çiçeği) paylaşımı 20 kişiyle sınırlamıştım ama birine 58, diğerine 47 talep geldi. Biraz zorlayarak 20den fazla kişiye göndermeye çalışacağım ama taleplerin tamamını karşılayabilmem mümkün değil. Tohumları göndereceğim kişileri talep etme sıralarına göre seçmenin daha adil olacağını düşünüyorum. Bu yüzden sizden rica etsem bu iki çeşit için talep tarihine göre sıralı listeyi mailime yollayabilir misiniz?

Teşekkürler...
Şöyle bir durum var, mesela Milla 435 çeşit tohum talep etmiş, sonra da zaman içinde aşağıdaki mesajı yazmış.
Talep ederken "ilk talep edenler" arasında yer alabilir. Bu nedenle sadece belli sıralamalara değil, farklı durumlara bakmak isteyebilirsiniz.

Tabii son karar yine sizin yani tohum göndericilerinin...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Merhaba,
Ben başlangıçta hemen hemen bütün paylaşımları çok fazla inceleyemeden ''taleplerim ekle'' butonuna bastım. Nasıl olsa sonra aralarından kontrollü seçim yaparım düşüncesindeydim.
Fakat 44 gün süren, yoğun bakım-servis arasında gidip gelen umutlarımız iki gün önce sevgili kayınvalidemi kaybetmemizle sonuçlandı.
Takdir edersiniz ki şu anda böyle bir seçim yapabilecek psikolojim ve zamanım yok.
Ellerindeki verilere ve insiyatiflerine göre paylaşımcı arkadaşlarımın kendilerinin seçimleri şu anda bana büyük bir yardım olur.
Benim de çok olmamakla birlikte 5-6 çeşit paylaşımda bulunmak istediğim bitki tohumları vardı fakat ne yazık ki hazırlanamadım.
Kısmetse seneye etkinlikte hem kendi tohumlarımla hem de sizden gelenlerden elde ettiğim tohumlarla yer almayı çok isterim.
Göndereceğiniz tohumların bir sene içerisinde mevsimine göre bir dahaki etkinliğe kadar hepsinin ekilmesini sağlamaya ve bu deneyimleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
Şimdiden hepinize paylaşımlarınız ve hoşgörünüz için teşekkür ederim.
100 adedin üzerinde tohum talep eden üyeler

malina Çevrimdışı   Başa Dön