View Single Post
Eski 27-10-2014, 06:41   #23
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Forumun isleyisi, "ben burdan istedigimi yazayim, bana kimse cevap yazmasin, onerilerim asla sorgulanmasin" mantigi ustune kurulu degil. Forum agaligi kavramina yabanciyiz. Genelden yazarsaniz herhangi baska birisi de genelden yanit verebilir. Onerinizin ozel kalmasini istiyorsaniz, yonetime ozel mesaj atabilirsiniz.

Bu etkinlikte kota kurali da yok ki yonetim, kotayla ilgili bir uygulamaya gitsin. Ben de yonetimden ayni tohumun farkli farkli paylasimcilardan talepte bulunulmasiyla ilgili onerinizi dikkate almamasini rica edecegim. Ayni geleneksel/atalik tohumun farkli kultivarlarini ne yapacagiz? Topan patlicanin dilimli kultivarini bir uye, dilimsiz kultivarini baska bir uye paylasiyorsa, ikisinden de talepte bulunan uyeye "sen sadece dilimli olani alabilirsin" mi diyecegiz?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Archi Mesajı Göster
Faydalı bir sonuç getirmeyecek tartışmaların zaman ve enerji kaybı olduğunu düşündüğüm için cevabınıza cevap vermeyeceğim. Cevap, cevap hakkı doğuruyor.Bu tartışmanın da sonunun iyiye gitmeyeceğini görüyorum.

Ben yine site yöneticilerinden şunu talep ediyorum. Kotası dolan tohum paylaşımcıları ve kimlere tohum verdikleri bildirilirse kotası dolmayan paylaşımcılardan tohum talep edilebilsin. Böylece aynı tohumdan farklı farklı paylaşımcılardan taleb edilmesinin de önüne geçilmiş olur.

Sayın TCM mesaj kotasına 1 kaldı. (10-9=1)

birnefestoprak Çevrimdışı   Başa Dön