View Single Post
Eski 20-10-2014, 00:35   #99
celalim01
Ağaç Dostu
 
celalim01's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-09-2013
Şehir: adana-kozan
Mesajlar: 2,212
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Hepinizi gönülden kutlarım. Akşam saatlerinde bile hala heyecan ve mutluluğunuzu devam ettiriyorsunuz. Bu çok güzel bir duygu olmalı.
Ben öğleden beri ''neler yapıyorlar acaba,kimler katıldı'' diye aklımda en az 20 kez geçirmişimdir.Gönül bütün toplantılara katılmak istiyor )
Ben katılmamış olsam da emeği geçen herkese, ağaçlar net ailesi olduğumuzu bir kez daha hissettirdikleri için teşekkürler. Ağırlayanlar,misafirler,paylaşımlar,ikramlar,sohbe tler belli ki hepsi çok güzel. En az bu günkü kadar güzel, bir çok toplantımızın olması gönülden dileğimdir.
Bu gün artık resimleri bekleyemeyeceğim ama yarın sabah ilk işim yine burayı ziyaret etmek olacak.
Sayın celalim01, sizin 8'lik gurubun da iyi bir gün geçirmesine sevindim. Benim emanetleri bir ara konuşuruz )
Çiçeği burnunda moderatörümüz Sayın h_dogan, siz de ''çocuklara yaradı en çok'' demişsiniz. Resimlerde isimleri mutlaka yazın lütfen. Sizleri daha yakından tanımak adına bize çok yardımcı olacak.
Sayın Sakaki, organizasyonunuzun büyük başarıyla gerçekleşmiş olmasından dolayı bundan sonra diğer illerden toplantı organizasyon teklifleri alırsınız gibime geliyor ) Üzüldüğüm bir nokta da eşinizin yaptığı mercimekli köfte ve salatayı kaçırmış olmam.
Sayın Manifesto'nun mekanından, ağırlamasından ve bahsettiğiniz şeylerden dolayı ''Adana'ya gidilince ziyaret edilecek ilk kişiler'' listesine kaydı alındı )
Hepinize sevgi ve saygılarımla.
Önümüzde kozan dağılcak toplantısı düşüncemiz var bak kaçırma,mangal keyfi ,ızgara balık neler olur neler

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön