View Single Post
Eski 19-07-2007, 13:16   #82
Ali H. ALI
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Hepinize selamlar, bu ay yaptigimiz sali aksami toplantisina katilim cok azdi. Nedeni ise, sanirim cok soguk ve yagmurlu bir havanin olmasiydi.

Toplantinin ilk bolumunde, gelen ay yapilacak olan yillik bonsai sergisinde, gorevli arkadaslarin neler yapacaklari, kimler kac agacla sergiye katilacak, sergiden sonra duzenlenen yemege kimler gelebilecek gibi konular tartisilip konusuldu.

Toplantinin ikinci yarisinda ise uyelerin getirdigi agaclar uzerinde, deneyimli kisilerden, gorus ve oneriler alip, agaclari uzerinde kisa bir sure calistilar. uzerinde calisilan agaclari kimse bitirmedi belki evde devam edecekler diye dusunuyorum.

Agaclari uzerinde calisan arkadaslarin, Kimi resimlerini asagiya ekliyorum.
Bir dahaki sefere yapacagimiz atolye calismasinin daha uzun sureli ve daha cok katilimla olacagini dusunuyorum. O zaman daha fazla resim cekip, agaclarin calismadan sonraki durumlarini da goruntulemeye calisacagim.

Aylik sergi masasina konan [el yapimi saksiya dikkat ediniz agac ile nasil bir uyum icerisindedir. Bu tarz saksilari comlek yapanlara, kolayca yaptirabileceginizi dusunuyorum.] asagidaki son resmi de hepinize armagan ediyorum. Herkesin boyle guzel bir agaci olmasini dilerim.
Gelecek ayin ucuncu sali aksamina kadar saglicakla kaliniz.

Tem. sali aksami 001.jpg

Tem. sali aksami 002.jpg

Tem. sali aksami 005.jpg

Tem. sali aksami 006.jpg

Tem. sali aksami 007.jpg

Atolye calismalarindan genel goruntuler.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön