View Single Post
Eski 03-10-2014, 04:04   #51
modelci
Ağaçsever
 
modelci's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-08-2014
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 87
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ozgursahin Mesajı Göster
*** arkadaşlar baştan sona forumdaki yazıları okudum benim kanaatime varırsanız benim iki gözümdede toxoplazma hastalıgı var küçükken 2-3 yaşlarında amcam kediyle köpekle çok oynatırmış ve 3 yaşından sonra sol gözümde kayma oluşmuş göz damarları gelişçemiş halende devam etmektedir ben şahsen evli 2 çocuk babası olarak evime kedi **** köpek koymam çocuklarımdanda uzak tutarım haa çok severim hayvanları çok ilgilenirim ama çok korktugumdan dolayı evde besleme taraftarı degilim suandada iki gözümde de var toxoplazma hastalıgı geçmesi **** iyileşmesi imkansız bir hastalık devamlı bulanıyor uzagı **** yakını görmem çok zorlaşıyor adana ç.ova üniversitesinde ve birçok göz merkezinde tedavi gördüm ist. ankara göz merkezlerine gittim çare bulamadım moralini yüksek tuuacaksın yorulmayacaksın siteres sıkıntı yapmayacaksın diyor doktorlar oda haliyle herkeste olan birşey oldugu için geçmiyor bir türlü aktifleşmesi gözleri kör etmeye kadar götüren bir hastalıktır. ben bu hastalıgı çeken bir arkadasınız olarak devamlı testlerinizi yaptırın vede evden olabildigince uzak tutun **** mesafeli ilgilenin derim saygılarımla...

bunca sene kimse bulamadı, şimdi bu forumdamı buldun gözündeki hastalığı?

gözlerindeki hastalığın tedavisinde kullandığın ilaçlar, hastane ekipmanları vs. aklına ne geliyosa; onları bulan ve yapan insanlar, hayvan beslenen evde büyüyen bebeler. seninki kızımı okutmam ama kadın doktor isterim diyen yobazın işine benziyo.

2 kedi 2 köpeğimiz var, haftasonları barınaklara gideriz ama toksoplasma negatif cıktı. Hayvanlarla içiçe olsanızda toksoplasma bulaşmayabiliyor.

bu arada hayvanımı atacağıma gider yurddan hazır bebek alırım. ama pek muhterem dini bütün milletim evine hayvan sokmaz, heralde sevabı huri vermiyo diye.

modelci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön