View Single Post
Eski 09-09-2014, 07:54   #11
acropora
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 13-08-2006
Şehir: ADANA
Mesajlar: 68
Teşekkür ederim.
İsmail bey polyesterin rengi değil. Kırmızı renk brandanın rengi. Cam elyafını polyester ile ıslatıp ilk uygulamayı yaparken gölet içinde biraz zorlandım ve birazda acelecilik ettim. Polyesyerin cam elyafının bazı yerlerini tam olarak ıslatmadığından kuşku duydum ve göletin kaçırabileceği endişesi ile kırmızı renkli brandayı polyester kurumadan üzerine serdim.
Yoksa polyester renksiz ve isterseniz siz renklendirebilirsiniz. Benim için brandanın kırmızı olması biraz sorun oldu. Gerçi daha sonra kayalar ve çakıllar ile tamamen kapanıyor ama yinede daha uygun bir renk olsa iyi olurdu.

Yeni fotoğraflarını bolca ekleyeceğim ama akşam eve gittiğimde fotoğraflamak için çok geç oluyor, sabah erken kalkıp işten önce fotoğraflamam gerekecek. Ama hala bitmedi, yeniden kaya getirmem gerekecek, güneş panellerini daha uygun yerlere yerleştirip kabloları ortadan kaldırmalıyım. Ve çok daha fazla bitkiye ihtiyacım var.
Bu arada kurbağalar hala artıyor koilerde su sümbüllerimi yediler. Nilüfere dokunmuyorlar ama su sümbülü ile Kütahya Domaniçte dere kenarlarında bulduğum su teresi benzeri bitkileri oldukça hırpaladılar. Keşke gölete yerleştirmeden önce ayrı bir yerde bir müddet büyüyüp gelişmelerini bekleseydim.

acropora Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön