View Single Post
Eski 03-09-2014, 13:08   #27
evrim
Ağaç Dostu
 
evrim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2007
Şehir: Antalya
Mesajlar: 236
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar Mesajı Göster
O firmanın ismini verebilirseniz iyi olur. En azından biliriz de, tekmelenmek istemiyorsak sakınırız.
Sn Serdar bey , Ben Antalya / kemer de yaşıyorum . Antalya / Kemer şubesinde çalışan bir görevliydi.İsmen tanımıyorum . Yurtiçi kargoya mâl etmek olmaz bir kişini davranışını ama aşağı yukarı tüm kargo firmalarında çalışanlar aynı .

Online bitki satış sitem için kargo taşıma fiyat teklifi almak üzere mng kargoya gitmiştim bir defasında. Hiç fiyat bile vermeden bizim fiyatlarımız size pahalı gelir diyerek kibarca kovdular. Türkiyenin elbet bir yerinde işini güzel yapan kargocular vardır ama ben Kemerde rastlamadım hiç . SÜrat kargo ile çalışıyorduk eskiden , sonra onun yöneticisi Metro kargoya geçtiği için bizde metro kargoya geçmiştik , ama Süratı bırakmadan. Metro Kargonun her yerde şubesi yok (fiyatları diğerlerine göre uygun ama) Sonra bu yönetici usulsüzlük yaptığı için kovuldu. Biz bi süre daha devam ettik. Olmadı , yeniden Sürat kargoya döndük , Şube müdürü iyi bir adam ama genel olarak hiç söz verdikleri saatte gelmiyorlar. Bazen bildirilmiş bir kargoyu bile ertesi güne sarkıttıkları oluyor.
Buradaki tüm kargolar maalesef az elemanla çok iş yapıyor. Eleman sayısı kışın olan işlere göre. Burası yazlık bir memleket. Yazın aynı sayıda elamanla işi götürmeye çalışıyorlar ama yetişemiyorlar . Sorun burada.
Ben de amma dertliymişim kargolardan

evrim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön