View Single Post
Eski 03-09-2014, 13:03   #7
kerkenez
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 17-04-2014
Şehir: İstanbul, Tekirdağ
Mesajlar: 598
Teşekkürler,

Bu yıl tadilat nedeniyle çok ilgilenemedik, zaten ancak hafta sonları uğraşmam mümkün oluyor ama yine de idare eder.

Damlama sulama işine katılıyorum. Masrafından değil de annemi bugüne kadar ikna edemedim bu yıl dinlemeyeceğim. Zaten o da yaş itibariyle artık sularken zorlanıyor.

Rahmetli babam bu tür el becerisi isteyen işlerde gerçekten sabırlı ve zevkliydi. Birde bunun üst kat terasında halı desenlisi var. Bu hafta bir aksilik olmazsa gideceğim daha detaylı resimler eklerim.

Daha önce bahsettiğim gibi bu siteyi geç keşfettim. Okudum ancak bir çok şey için geç kalmıştım. Bu yıl Ekim ayının ilk haftası danaburnu tuzaklarını kurmayı planlıyorum mesela.

Ayrıca toprak verimliliği arttırmaya çalışıyorum. Bolca leonardit, gübre, solucan gübresi aldım fırsat buldukça toprağa döküp belliyorum. Önümüzdeki yıl kardeş bitkileri de deneyeceğim işallah.

Bu arada bilgilendirme açısından bu siteye emeği geçen herkese de tekrar teşekkür eder ve saygılarımı sunarım. Gerçekten çok şey öğrendim fırsat buldukça bahçemde deneyeceğim.

Aslında nihai hedefim İstanbul' dan bunalmış biri olarak doğayla daha içice olabileceğim bir yer alıp eşim ve kızımla birlikte buralardan ayrılmak istiyoruz. Şu an bu bahçeyi daha çok kendimi geliştirmek için kullanmaya çalışıyorum. 5-6 yıldan önce sonuçlanmayacak gibi duruyor ama belli olmaz bu işler.

Bakalım ne olacak...

kerkenez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön