View Single Post
Eski 02-09-2014, 20:34   #524
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,958
Yukarıdaki bir mesajda anlattığım nedenlerden dolayı ilk başta bir ağaçlar.net girişimi olarak başlayan Uzak Bahçelerin Yakın İş Birliği maalesef iptal olmuştur. Bu yüzden bu başlığın ve altındaki üye bahçelerine ait başlıkların Ağaçlar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri ana başlığından daha uygun bir yere taşınması gerekmektedir.

Bunu yaparken, Sürdürülebilir Doğal Tarım, Permakültür, Organik yöntemler gibi yaklaşımlarla sentetik ve toksik pestisit kullanmadan, herhangi bir şekilde kullanılmasını mazur görmeyen ve göstermeyen, inorganik besleme yerine organik bitki beslemesini tercih eden bahçeleri ayrı bir başlık altında toplayarak doğal yetiştiricilik, zararlı ve hastalıklarla sentetik toksinler olmadan mücadele deneyimlerinin paylaşıldığı bahçeleri içeren yeni bir başlık açmayı düşünüyoruz.

Bir hafta kadar bir zaman zarfında bahçe başlıklarının bu yeni başlık altında yer almasını dileyen üyelerimiz buraya mesaj bırakabilirler. Bunlar dışındaki tüm bahçe başlıklarını Üyelerin Bahçeleri bölümüne taşıyacağız.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön