View Single Post
Eski 30-08-2014, 15:22   #26
loveflower
Ağaç Dostu
 
loveflower's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-03-2011
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 699
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili loveflower, hoş geldin. Paylaşımın için de çok teşekkür ederiz ama keşke imkânın olsaydı da bunu daha evvel haber verseydin.
Hemen bir başlık açar, kalabalık bir grup yaparak ağaç dikimine giderdik.

Peki bir şey soracağım, daha sonra yani okullar açılıp da üyelerimiz yazlıklardan iyice döndükten sonra örneğin ağaç ekimlerinin yapıldığı Ekim ayı içinde böyle bir faaliyet yapmamıza müsade ederler mi?
Hoşbuldum Güler Hanım,
Haklısınız daha önce paylaşmalıydım sitede ama son günlerde Validebağ Korusunu korumak için yapılan eylemler o kadar gündemdeydi ki sitede de mutlaka yerini almıştır diye düşündüğüm için ve tam bu dönemde aynı zamanda kendi özel ve güzel meşguliyetimle de uğraşıyor olmamdan atlamışım Hatta bu duyuruyu paylaşmak için #koruyukoru ile ilgili mutlaka bir başlık açılmıştır orada paylaşayım diye düşündüm ama başlık bulamadım.

Bence ederler, çok da güzel olur. Validebağ Gönülleri ile iletişime geçilirse onların doğru ve en iyi şekilde yönledireceklerine eminim. Koruyu korumak için yıllardır çok çaba harcadı Validebağ Gönüllüleri.
Validebağ Gönüllüleri tarafından doğal SİT alanı ilan edilmesi için KK’na başvurulması kararı alındı. Aralık 1998’de 6.000’i aşkın imzayla başvuru yapıldı. SİT kararından sonraki çeşitli ihlaller, yurttaşlara bu toplantıların ve tepkilerin sürekli hale getirilmesi gerektiğini gösterdi ve Validebağ Gönüllüleri (VG) böylece ortaya çıktı. (Validebağ Gönülleri internet siresinden alıntı)

Validebağ Gönüllüleri: Validebağ Korusu

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön