View Single Post
Eski 22-08-2014, 00:31   #53
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Gelen bir soru uzerine (soruyu da cesitlendirerek), ANATOHUM gonullulerine bir duyurum olacak:

1) Gonullulerden proje kapsaminda cogalttiklari tohumla ilgili benim bir talebim yoktur. Diger deyisle, lutfen bana cogalttiginiz tohumlardan gondermeyin. Esas olan, tohumlarin burdaki etkinlikte talep edenlere dagitilmasi. Eger ilerde herhangi bir nedenden dolayi size gonderdigim herhangi bir cesidin cimlenmesinde sorun yasarsam, tohum devamliligini saglamak adina sizden az miktarda rica ederim.

2) ANATOHUM 2013 tohumlarinin cogaltilmasi sirasinda herhangi bir ceside ait ana stogunuzdaki tohumlari kaybettiyseniz (elinizde fide yapmak icin hic tohum kalmadiysa), lutfen bana bildirin. Nasil bir yol izlemem gerektigine bakayim.

3) Lutfen hem http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/35177.htm basligindan bu sene sadece size acilan, hem de birnefestoprak genele de acilan tohumlari takip edip talebinizi tohum mesajindaki duyurulari dikkate alarak bildirin. Bu seneki tohum gonderimlerini kismen sizin belirlemeniz gerekiyor. Ornegin bir karpuz tohumunu goz onunde bulundurarak yeri gorece genis olan uyeler icin "A, B ve C talepte bulunabilir" dediysem, yetistirecekleri diger cesitleri ve yer kisitlamalarini da dusunerek, bu uc uyeden arzu edenlerin tohumu talep etmesi gerekiyor.

birnefestoprak Çevrimdışı   Başa Dön