View Single Post
Eski 06-08-2014, 09:40   #21
murat doğan
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-07-2013
Şehir: antalya/alanya
Mesajlar: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
Sn murat doğan & shellomen,

İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum öncelikle.
Ağaç halen hayatta ve gelişmeye devam ediyor, ne varki dediğiniz gibi uzun süredir güncellemeyi unutmuşum bu ağacımı. En kısa zamanda fotoğraflarını çekerek yükleyeceğim.

Not: Kış mevsiminde özellikle ince dallarda aşırı geri kuruma yapan bir tür olduğunu da geçen süre zarfında anlamış ve deneyimlemiş bulunmaktayım, bu yüzden çok hızlı gelişip şekillendiğini söyleyemem ama durumu iyi

Saygılarımla
sayın sakaki aslında öğrenmek istediğim buydu. beğendiğim bir mercan ağacı vardı , almayı düşünüyordum, o yüzden sormuştum. ( gerçi satıcı saksı değiştirerek dekoratif bir saksıya almış, tabii fiyat hemen 150,200 tl civarına çıkmış, yanlış anlamayın ama sadece saksısı 100 tl nin üzerinde dedi. Halbuki o saksıya almadan önce 50 tl fiyat vermişlerdi güzel kalın bir gövdesi vardı ve tijli olduğundan havai köklendirme ile çoğaltılabilecek bir adaydı. her neyse fazla uzattım.) rahmetli mehmet beyin daha önce yazdıklarının gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenmeye çalışıyordum ki, sizin tecrübenizde onunki ile aynı şekilde olmuş. demek ki bu türü alacaksak bu konuya dikkat ederek planlama yapacağız teşekkür ediyorum.

murat doğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön