View Single Post
Eski 22-07-2014, 17:24   #16
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Peki, ben nokta koyup sonlandirayim:

Alıntı:
Sızın projenız etkın harıcınde olan ve ek kuralları olan bır proje mıdır?
Etkinlik dahilinde ve projenin bir parcasi olarak dagitilan tohumlar, yine etkinlik dahilinde agaclar.net uyelerine dondurulmektedir (bkz Meyvelitepe). Eger sizin bakis acinizdan gidecek olursak, tohumun tamamini ben dagitiyor olsam, bircok insan benden talepte bulunmus olacak; benim de o kadar cok insandan tohum isteme sansim olacak.

Bir de siz gecen seneki kataloglari incelediniz mi? Ben tohum paylasim etkinligine ANATOHUM basligiyla degil, burdaki baslikla katildim: http://www.agaclar.net/forum/2013-20...stir/31442.htm. ANATOHUM basligi altinda kimseden tohum talep etmiyorum veya tohum talebime bu basliktaki tohumlarin bir katkisi yok; projenin isleyis ve icerik itibariyle turunun dunyadaki nadir orneklerinden biri olmasi nedeniyle ve tohum etkinligine paralel sekilde yurutulurse en verimli sonuc alacagi icin, agaclar.net uyelerine boyle bir imkan sunuluyor, hepsi bu.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Kuzucu Mesajı Göster
Sayın lımon severe katıldıgımı soyledım ve araya vırgul koyup devam ettım. Nokta koyup konuyu sonlandırmadım.

Sızın projenız etkın harıcınde olan ve ek kuralları olan bır proje mıdır? O yuzden etkınlık adı altında olmaması gereklı.
Dıger paylasımcılar gıbı ısteklerınız olmazsa bısey dıyemem. 10 kısıye gonderebılırım der gecersınız. Dıger turlu etkınlıgın amacı dısına cıkmıs oluyorsunuz dusuncesındeyım.

birnefestoprak Çevrimdışı   Başa Dön