View Single Post
Eski 01-07-2014, 20:21   #45
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
1. Paylaşılacak tohumların paylaşımcılar tarafından Haziranda tanıtılmaya başlaması etkinliğin kalitesini olumlu etkilemiştir.

Yanıtınız : (Kesinlikle katılıyorum / Katılıyorum / Farketmez / Katılmıyorum / Kesinlikle Katılmıyorum)

Öneriniz:
oz26: Sistem bu haliyle ilk defa kullanıma açıldığı için, tanıtıma erken başlayan üyelerimize olan taleplerde yığılmalar olduğu gözleniyor. Ben hemen talepte bulunmamak (atlamamak) için uzunca bir süre bekledim. Fakat bu arada çok arzuladığım bazı tohumları talebimin karşılanamayacağını düşünerek isteyemedim. Önümüzdeki yıllarda birçok üyenin tanıtıma erken başlamasıyla bu sorun aşılır umarım.

Bu davranışınız sanırım yeni bir sistemi henüz tam anlamamış olmaktan kaynaklanıyor. Sadece siz değil, başka pek çok katılımcı da yeni sistemin nasıl işleyeceğinde tereddüt etti. Eski şartlanmalardan dolayı sadece kendi paylaştıkları tohum çeşidi kadar talepte bulunmayı düşünenler dahi oldu.

Bazı tohumlarda talepte yığılma olması bir sorun teşkil etmiyor. Siz istersiniz, karşılanıp karşılanamaması tamamen paylaşımcının şartları ile ilgilidir. Sistemi tasarlarken tahmin ettiğimiz gibi paylaşımcılar taleplerin tümünü karşılayabilmek için ellerinden geleni yaptılar, nitekim talep karşılama oranımız %93 gibi olağanüstü bir mertebede gerçekleşti.


MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön