View Single Post
Eski 13-07-2007, 17:34   #22
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Bu benim fikrim değildi. Başkasının emeğine saygısızlık yapmayı asla istemem. Pembe domates ağından bir üyemizin buluşuydu. Fikir çok hoşuma gidince bunu sadece tatile giderken değil, günlük hayatta da bir sulama yöntemi olarak gündeme getirip, sizlerle paylaşmak istedim.

Eczaneye girerken bir kaç tane alma niyetindeydim ama eczacı bundan para dahi almayınca fiyatını öğrenme şansım olmadı. Bugün de sıcaktan çıkıp alamadım.

Dün gece denedim, inanmayacaksınız harika. İstediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz damlamayı. Evde, 1 litrelik süt petlerinden vardı, o sert olduğu için (az su aldığından) günlük kullanımda gayet iyi. İğneyi sokmadan önce yara flasterlerinden biraz kesip pete yapıştırın ki, delik büyüyüp su akıtmaya yol açmasın.(ben bir kaç peti delik deşik ettim de ) Sonra iğnenin olduğu yerin etrafını aynen ele serum bağlandığında olduğu gibi yine flasterle sıkıca sararsanız, delikten damlatma da olmuyor.

Son bir öneri: İğneyi, petin alta en yakın kısmından ama yan taraftan batırmaya çalışırsanız benim ilk denememdeki gibi şişeyi nasıl koyacağınızı şaşırmazsınız .

Kolay gelsin.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön