View Single Post
Eski 19-06-2014, 23:37   #7
kelebek çalısı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Sanırım ön ılıtma, mayalanma süresini beklemek yerine hızlı şekilde aradan çıkartmayı sağlıyor. Elbette bu benim yorumum, gerçekte o maksatla mıdır bilemem )
Evde ekmek mayalarken oda içindeki mayalanmadan sonra fırın içinde 50 santigrad civarında bir müddet daha mayalandırıp ondan sonra pişiriyorum ama bu ocakta yoğurarak mayalama enteresan geldi, duymamıştım, öğrendim.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön