View Single Post
Eski 02-06-2014, 05:50   #29
Ferhat Ozdemir
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-03-2011
Şehir: Texas/Houston
Mesajlar: 61
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alitezel Mesajı Göster
Sayın Ferhat Özdemir öncelikle çok teşekkür ederim plastik pencere aksamında herhangi bir delik yok duvarları deldim birde resimlerde tam çıkmamış ama orası aslında evin içi değil pvc kaplanmış balkon yinede ikna etmek kolay olmadı tabi benim sistemim ağustos 15 gibi bitecek en azından planım o yönde eylüle girmeden faal olur sanırım nemlenme azalır birde benim açacağım delikler bardak gibi olmayacak sanırım çapı 2-2.5 cm gibi olur fidelerin kökleri girsin yeter kök tutucu herhangi bir malzeme kullanmayacağım sayın ankafar'ın bir yorumunda buharlaşma hiç olmuyor dediğini hatırlıyorum bakalım yaşayıp göreceğiz dediğim gibi kapalı balkon yaşam alanı olmadığı için çokta önemli değil şimdilik bu arada çalışmalarınızı yakından takip ediyorum saygılar...
Anladim. Allah kolaylik versin. Insallah dediginiz gibi nem olayi sorun olusturmaz. Burada Houston'un havasi zaten yeteri kadar nemli. Bir de icerde olunca gerisini siz dusunun. Yenge sorun ederse, benim acizane fikrim, sevdigi ciceklerden araya bir kac tane dikin. Belki biraz ilimli bakar sisteme.
Simdilik kolay gelsin, ben de sizi takipteyim.
Bu arada ben de kendi projeme basladim. Simdilik yazilim kismini hazirliyorum. O kadar genis dusunuyorum ki, icerisinde diyanetin takvimi(Gunes dogma ve batma hassasiyeti icin) bile olacak Ayrica ben borular yerine farkli bir sistem dusunuyorum. Bakalim nasil bisey ortaya cikacak.
Elle tutulur bir kademe ilerledigim an paylasirim insallah burada.
Selametle.

Ferhat Ozdemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön