View Single Post
Eski 26-05-2014, 17:27   #14
Sakaki
Ağaç Dostu
 
Sakaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 4,815
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bonsaikon Mesajı Göster
Bu konu neden yarım bırakılmış çalışmalar kategorisinde anlayamadım. Ben çalışmalarımı yarım bırakmadım, açtığım diğer konularda da görüldüğü üzere 3-4 sezondur devam ediyorum ve kendimce şekillendirdiğim ağaçlarım var. Moderatöre selamlar...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
ÖNEMLİ DUYURU:

Bonsai başlıkları altında devam eden temizleme ve sınıflandırma çalışmaları kapsamında uzun süredir güncellenmemiş olan bonsai adaylarına ait başlıklar, duruma göre ya "Yarım Bırakılmış Bonsailer ya da Geçici Hevesler" bölümüne taşınmakta ya da silinmektedir.

Eğer uzun süredir durumunu güncellemediğiniz ancak devam ettirdiğiniz bir bonsai çalışmanız/adayınız varsa veya adayınıza ait bir başlığı bulamıyorsanız lütfen benimle temasa geçiniz.

Saygılarımla.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
Bonsai bölümünü düzenleme ve temizleme çalışmaları kapsamında, tek başlık altında birden fazla adayını yayınlamış üyelerimizin hemen hepsi ile irtibata geçerek, koordinasyonlu bir çalışma ile bu adayları ayrı başlıklara taşıdık ve bu çalışmalar da tamamlanmak üzere.

Ancak, açtıkları başlıklar bahsettiğim durumda olmasına rağmen duyurumuza ve mesajlarımıza cevap vermeyen üyelerimiz de var. Cevap alamadığımız ve çalışmalarını uzun süredir güncellemeyen üyelerin bu başlıklarını geçici olarak "Yarım kalmış çalışmalar" bölümüne taşıyorum.

Çeşitli sebeplerle uzun süredir foruma giremeyen ama çalışması/çalışmaları devam eden üyelerimiz durumu bildirirlerse, ilgili başlıklarını tekrar aktif çalışmalar bölümüne yükleyebiliriz.

Saygılarımla.
Bu duyuruyu yapalı yaklaşık 1,5 - 2 sene olmuş.
Zaten çalışmanızı güncellemeniz halinde başlık otomatik olarak aktif çalışmalar bölümüne aktarılacaktır.

Saygılarımla

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön