Konu: Kanser
View Single Post
Eski 30-04-2014, 12:57   #372
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu
 
Oğuz Karsan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-12-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,085
Merhaba,

Soluduğumuz hava,yediğimiz besinler ve tabi içtiklerimiz. Bunların hepsi yaşam biçimimizden dolayı yaşadığımız stresle birleşince Kanser kaçınılmaz oluyor galiba.

Hepimiz, hayatımızın bir döneminde yaptığımız yanlışlıkların bedelini daha sonra ödüyoruz.

Bazılarımız şekerden, bazılarımız katkılı gıdalardan, bazılarımızda beslenme alışkanlığımızdaki bozukluklardan dolayı gelecekteki sağlıklı yaşamımızı tehlikeye atıyoruz.

Marketlerden aldığımız hiç bir şeyin sağlıklı olduğunu söyleyemeyiz. Amaçları sadece para kazanmak olan üreticiler, sattıkları gıdadan dolayı sağlıkları bozulacak insanları önemsemiyorlar.

Teknoloji sayesinde, ürettikleri ürünlerin raf ömrünü uzatmak uğruna ürettikleri gıdaların içine kattıkları kimyasalların, insan vücudunda ne gibi olumsuzluk ve hastalıklara yol açabileceğini bilmelerine rağmen, yaptıkları reklamlarda kullandıkları teknik hile ve aldatmacalarla mallarını pazarlamaya devam ediyorlar.

Yıllarca sadece içinde Fluorid var diye diğer markalardan ahalı satıldığı halde satın alarak sağlıklı olduğunu zannedip kullandığımız diş macunlarının aslında kanserojen olduklarını öğrendiğimde çok şaşırmıştım.

Bu nasıl zehirlendiğimizin küçük bir göstergesi olarak karşımızda duan bir gerçek. Varın gerisini siz düşünün neler yiyip neler içiyoruz neden hep yorgun ve halsiziz.


Saygılar

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön