View Single Post
Eski 26-03-2014, 06:32   #84
vetman996
Ağaç Dostu.
 
vetman996's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-08-2008
Şehir: Manisa-Salihli
Mesajlar: 772
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fagu03 Mesajı Göster
Sayin vetman satisiniz ne zaman baslayacak. Agaclar.netin. Facebook sayfasinada arada yazarsaniz satis ve almak isteyenler size ulasabilsin.
Sayın Fagu03 Merhaba.

Katı solucan gübresi hasadımız 23 Nisan 2014 günü başlayacak. Çifte bayram yapacağız İnşallah.

Planlarımıza göre 1 ay kadar gerideyiz. Bunu nedeni de soğuk ortamlarda solucanların fazla mama tüketemediklerini öngöremedik.

Satışa başlamadan önce bizden daha önce solucan gübresi alma talebi olan dostlara öncelik tanımak için "Öncelikli Solucan Gübresi Teslimatı Listesi" hazırladık. Buradaki amaç Nisan Mayıs Haziran ayı gibi dikim yapacak dostların gübresini zamanında teslim edebilmek, gübrenin gecikmesine mahal vermemek.

Şuan ön talepleri topluyoruz. Dostlarımız bize mail yoluyla ulaşıp talep miktarlarını da bildiriyorlar. Biz de planlarımızı bu talebe göre yapıyoruz. Eğer gübremiz bu taleplere ancak yetecek olursa açık satışa başlama tarihini erteleyeceğiz.

Bize gönderilen mesajlara toplu cevap vermek adına şunu da belirteyim. Ön talep için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Satın alma aşamasında ödenecek fiyat olarak da 1-100 kg arası 2.5 tl. 100 kg ve üstü 2 tl. dir.
Öncelikli teslimat listesindeki dostlar için bu fiyat geçerlidir ama açık satışa başladığımızda bu fiyatlar değişebilir.

Öncelikli teslimat listesindeki dostların solucan gübresini teslim ettikten sonra sitemizden solucan Gübresi : madrasol.com satışa başlayacaktık ama agaclar.net'in facebook sayfasında yazmak hiç aklımıza gelmedi. Bunu hatırlattığınız için ayrıca teşekkür ederim Sayın Fagu03.

Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön