View Single Post
Eski 21-03-2014, 13:47   #1
kokett
Ağaç Dostu
 
kokett's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-05-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 207
Kokett / Kaktüs ve Sukulentler

Merhabalar arkadaşlar,

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. 1 yıl kadar önce de 3 tane minik kaktüsüme nasıl bakacağımı daha iyi araştırmak için üye oldum. Sayenizde yalnızca kaktüsler değil bir çok konuda bilgi sahibi oldum. Bununiçin öncelikle hepinize teşekkür ederim. Bu sayfayı açmamda hepinizin emeği var..

Sizlerin kaktüs sayfalarını geze geze hayranlığım ve kıskançlığım günden güne arttı. Farkında değildim ama bir anda kaktüslere karşı algıda seçicilik oluştu bende Eve her gelişimde elimde minik kaktüsler oluyordu. En can alıcı nokta Ünal Kaktüse uğramam oldu aslında. Çeşme tatili dönüşünde Urla'ya gezmek için uğrayınca Ünal Kaktüs'ü gördüm. Sonrasında İstanbul'a kadar kucağımda 1 koli kaktüsle yolculuk yaptım..

Açıkçası Ünal Kaktüs'ten alışveriş yaptıktan sonra bir daha hiç kaktüs almadım. O yüzden sayı olarak fazla değiller. Hem önce elimdekilere doğru düzgün bakmayı öğrenmek istedim hem de başka yerlerden almak içime sinmedi o serayı gördükten sonra. Ne kadar yapı marketlerde görüp almak istesem de kendimi tutuyorum, hakkımı yaz tatilime saklıyorum yine

Bugün ilk toprak değişimimi yaptım ve artık görücüye çıkarmak istedim güzellerimi. Sizinkilerle yarışamaz henüz yine de beğenirsiniz umarım..


Düzenleyen kokett : 21-03-2014 saat 23:55
kokett Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön