View Single Post
Eski 28-02-2014, 18:14   #15
Charlaux
Ağaç Dostu
 
Charlaux's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2011
Şehir: Istanbul / Columbus, Ohio (ABD)
Mesajlar: 1,260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
Sn Charlaux,

Diğer başlıkta yüklediğiniz büyük fotoyu gördüm ama konu dağılmasın diye buraya yazmak istedim.



O yara artık kendisini büyük ölçüde tamir etmiş ve kapatmış gibi görünüyor, kenardaki kurumuş kabuklar da bir süre sonra dökülecektir. En azından fotoğraftan öyle anladım ben. Bu aşamadan sonra oraya müdahale etmek pek mantıklı gelmiyor bana.

İnce dal ile yolunuza devam etmeniz bu bakımdan da yine iyi bir fikir bence. Bunjin bile yapacak olsanız, bahsettiğim dal henüz ince olduğundan telleme ile rahatlıkla istediğiniz şekli alacaktır.

Benim görüşüm bu, karar sizin
Merhaba sn.Sakaki,
Sizin görüşünüze saygı duyuyorum fakat bu ağaçta kalbimin sesini dinlemek istiyorum ve bir türlü ince dal fikrine ısınamıyor.Kendime de bir süre tanımam gerektiğini düşündüğümden şimdilik sadece saksı ve toprak değişimini yapacağım;uygun fiyata akadama buldum haftaya elimde olmasını planlıyorum;vermikulit,toprak ve akadama karışımına dikimini gerçekleştireceğim.Havalar camı tüm gün açık bırakabileceğim ısıya gelene kadar üstünde bir oynama yapmak istemiyorum açıkçası.Peki yaralı bölgeyi tedavi etmek ya da daha göze hitap eder olmasını sağlayacağım bir yol,ya da araştırabileceğim bir kaynak var mıdır ? Yardımlarınız ve yol göstericiliğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim;benim hayalimdeki görüntü gerçek kusuruyla (çünkü o kadar hoş bir hava veriyor ki inanın anlatılması imkansız;ışık gölge oyunu nedir bilmiyorum ama büyüleyici) sn.Sağol'un bahsettiği görüntü öbür türlüsünü yaparsam pişmanlık duyacağımı düşünüyorum;sanki ağaç bana bu şekilde olmak istediğini fısıldıyor gibime geliyor bilemiyorum.
Saygılar

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön