View Single Post
Eski 15-02-2014, 12:11   #25
nicholai hel
Ağaç Dostu
 
nicholai hel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-09-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 883
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi murat doğan Mesajı Göster
Ben Alanyada yerel basınla bir görüşeyim. Bir rica ederim radyo programları aralarında spotlar halinde geçebilirler mi sorarım. Aslında alanyada olsa yerel gazetelerde de haber yaptırabilirdik. Bakalım imkanları zorlayalım.
Sn. murat doğan,
Bu organizasyonu agaclar.net Antalya Bonsai Sevenler Buluşması olarak planlıyoruz. Amacımız forum üyelerimizin bir araya gelerek tanışmaları, çalışmalarını paylaşarak birbirlerinden fikir almaları. Elbette henüz hiçbir çalışması olmayan meraklıları ve üyelerimizin misafirlerini de bekliyoruz. Fakat bu ilk buluşmamız bir seminer değil, belirli bir sunum programımız yok. Zaten içimizde ben de dahil olmak üzere seminer verebilecek tecrübede bir üyemiz de bulunmuyor.

Sanıyorum bu ilk buluşmamızda 10 kadar forum üyemiz ve diğer misafirlerimizle birlikte 15-20 kişi kadar olacağız. Bu da hem ilk buluşmamız için hem de organizasyonu gerçekleştireceğimiz yerdeki imkanlarımız için yeterli bir sayı olacaktır.

Önerileriniz çok güzel, ilerisi için mutlaka faydası olacaktır. Bu toplantımızda da "ilerisi için neler yapabiliriz" konusuna biraz zaman ayırır, fikirlerimizi paylaşırız.

Önce bir kendi içimizde tanışıp organize olalım, sonrasında genele açılmak için hep birlikte kafa yoralım derim.



Orada görüşmek üzere...

nicholai hel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön