Konu: Nergis
View Single Post
Eski 10-02-2014, 08:37   #1955
musk
Ağaç Dostu
 
musk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 660
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Bu yıl benden ''erlicheer'' nergislerden satın alan herkese en az 2-3 adet çiçek açabilecek irilikte Karaburun nergislerini hediye olarak gönderdim..Herkese aynı büyüklükte soğanlardan göndermiş olmama rağmen, hepsinin açabileceğine pek inanamıyorum..Bu yüzden, size gönderdiğim Karaburun'lardan dolayı siz şanslısınız..İnşallah, sizin gibi Karaburun'larının açtığını gören üyelerimiz de çok olur, diyorum..Karaburun nergislerinin her yıl ne yapacağı pek belli olmuyor, çiçeklenme yüzdesi çok düşük ve garantili değil maalesef..

Size gönderdiğim Karaburun'ların çiçeklerini böylesine usta fotoğraflarla resmettiğiniz için çok sevindim, teşekkür ediyorum sayın musk..


O harika fotoğraflarınızı yakın günlerde açacak olan ''erlicheer'' nergisler için de esirgemiyeceğinize inanıyorum..Çekeceğiniz güzel fotoğraflarınızın blog sayfalarımı süslemesini çok arzu ediyorum..
Selam ve saygılarımla...



Satılık yoğun kokulu katmerli nergis | Double Daffodil Erlicheer

http://kokulukatmerlinergis.blogspot.com.tr
Öncelikle fotoğralarla ilgili yorumlarınız için teşekkür ederim. Bende bu kadar güzel çiçekleri fotoğraflamaktan büyük haz duyuyorum.

Benim üç karaburundan sadece bir tanesi buradaki 3 adet çiçeğini verdi. Diğerleri vermedi. Muhtemelen bundan sonrada vermeyecek. Bu yıl benim bahçemde yeni sezona hazırlansınlar, bakalım durum ne olacak.
Yine de az olsun, bizim olsun diyorum

Erlicheerların çiçek kapsülleri oldukça kabardı ve dış zar üzerindeki kabartılardan çiçeklerin dolu olacağı görülebiliyor. Sanırım 1 haftaya kadar onlar da merhaba diyecek, birlikte burda izleyeceğiz inşallah.
Saygılarımla...

not :Sayın pria, blog adres linki hatalı olmuş ben buradaki alıntıda düzelttim ama başka arkadaşlar ulaşamayabilir sizdeki linkten.

musk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön