View Single Post
Eski 07-02-2014, 18:34   #11
Harun Parlak
Ağaç Dostu
 
Harun Parlak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-01-2007
Şehir: İstanbul Sarıyer
Mesajlar: 4,272
Hadi Hayırlısı sayın nicholai hel. İnanıyorum ki Antalya daki bonsa sanatına ilgi duyan arkadaşlar kısa sürede organize olup beraberce güzel yollar alacaktır.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi badrobot Mesajı Göster
Aslına bakarsanız Manisa'da potansiyel olabileceği düşüncesindeyim. Böyle toplantılarda tanışmış olmak, bir başkasının da bu sanatı sevdiğini değer verdiğini bilmek bile eminim herkeste bir mutluluk, bir motivasyon yaratır. Manisa'dada Bonsai severlerin birgün toplanabileceğini hayaletmek istiyorum.
Sayın badrobot ve seccomann01. Bu tür toplantıları eminim ki bir araya gelmeye niyet edin yeterki. Mutlaka hep beraber birşeyler yapabilirsiniz. Eğer bizlerin ilk toplantılarını incelerseniz bu gün sizlerin paylaşımları kadar da tecrübemizin olmadığını görürsünüz.
Siz başlayın eminim oradaki arkadaşların bir birlerine aktaracakları bilgiler ve tecrübeler mutlaka olacaktır. İllada bu işi iyi bilen ya da bildiğini sanan kişilerin anlatması şart değil. Sadece toplandığınızda bir birinizi tanıyın bu güne kadar olan tecrübelerinizi paylaşın paylaştıkca tecrübelerinizin artacağı kesin.

İleride imkanlarımız geliştikce Türkiyedeki bonsaici arkadaşlar beraberlikler oluşturdukça çeşitli illerdeki arkadaşların da bir araya gelerek hafta sonunu beraberce geçirip tecrübelerini paylaşıp eğlenceler sergiler vs yapılacağına inanıyorum. Geç te olsa olacak inşallah bu tür gelişmeler.

Önemli NOT
Bu tür toplantılarda bire bir anlatımlar ve çalışmaları görerek edinilen bilgiler forumlarda yazışma ile anlatılanlardan çok çok daha verimli olduğu kesin.

Harun Parlak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön