View Single Post
Eski 27-01-2014, 18:48   #22
kelebek çalısı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Sn. Nuri Murvet, ben de sizi ve ekip arkadaşlarınızı bu özverili ve örnek çalışmanızdan dolayı kutluyorum. Zannederim ki benim gibi diğer üyelerimiz de yaptığınız çalışmaları adım adım takip ederken hem bilgileniyor hem de yaşamının belki de son demini sürmeye terkedilen, unutulan, beton yığınları arasında can çekişmeye mahkum edilmiş değerli ağaçlara gösterdiğiniz hassasiyet ile duygulanıyordur.

Yanlışım yoksa şu anda tedavi ve restorasyonunu yapmakta olduğunuz çitlembik ağacı Yeşilköy İstasyon caddesi üzerinde bulunuyor. Fotoğrafları incelerken sokak ismini belirten tabelanın dikkatimi çekmesi ile ağacın geçmişte ikamet ettiğim evimin çok yakınında bulunduğunu farkettim. Yeşilköy' ün eski bir sakini olarak ayrıca duygulandım.

Aslında sizden ricam sizin için bir sakıncası yoksa yapmış olduğunuz ağaç restorasyonları ile ilgili ağacın bulunduğu semt, cadde gibi bilgileri ekleyebilirseniz belki bizler de yeri geldiğinde bu ağaçları yakından görme ve tanıma fırsatı bulabiliriz.

Gerek ağaclar.net forum açısından gerek kişisel çalışmalarınız ile çevre ve doğaya kazandırdıklarınız açısından katkılarınızı, emeklerinizi takip etmekten, öğrenmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtir, size ve ekip arkadaşlarınıza çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön