View Single Post
Eski 27-12-2013, 17:52   #22
turkanatalay
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 03-08-2013
Şehir: Denizli
Mesajlar: 239
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi LavantaSE Mesajı Göster
Merhabalar,
bugün kar bastırmadan kardeşimle birlikte s.serdarın mesajındaki fotoğrafa benzer ( ama daha donanımlı ) ucuz leğenlerden biraz yapıştırıcı ve koli bantı yardımıyla, kedi yuvalarını hazırladık. Pıtpıtlı naylonla ısı yalıtımını yapıp ( MeyveliTepe duymasın, ısı yalıtımı yazarken birden aklıma geldi, üstadın bilgileri yanında daha basit bir kelime kullansaydım keşke diye geçiriverdim içimden )), eski kıyafetleri de içlerine serdik. Arka bahçede kuytu bir merdiven altında eski paletler üzerine yerleştirdik. Mama ve su kaplarını koyduk. Fotoğrafları da sizlerle paylaşmak istedim. Zavallı kedicikler üşümesinler...

Sağlıcakla...
Elinize sağlık. Ama sanki üçünü yan yana koymasa mıydınız? Hani kediler alan belirliyor kendilerine, zaten biribirlerine yabancı değillerse 3-4 kedi bir yuvada yatarlar da, yabancı iseler biribirlerini kabul etmiyorlar ve kovuyorlar. O yüzden dedim. Bu arada aynılarından ben de yapıp farklı yerlere koymayı düşünüyorum.
Bahçelerin kuytu yerlerine, balkon altlarına. Bizim bodrum çık ama milletin derdi neyse bu kediciklerle, bodrumlarını kapatıyorlar bu soğukta.Zavallılar araba altlarına talim edip, eziliyorlar sonra da.

turkanatalay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön