View Single Post
Eski 14-12-2013, 17:00   #18
limon_sever
Ağaç Dostu
 
limon_sever's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 2,184
Hepsine katılıyorum.

Önerilerim:

1 - Tohum takas başlığı altında anketler kısmı açılıp yukarıdaki soruları ayrı ayrı sayfalarda sormak daha mantıklı ve o anketlerin alt kısmına da öneriler yazılabilir. Önerileri bulup takip etmesi ve soruları tekrar baştan okumak zorlaşıyor.
2 - Tohum tanıtım sayfasında tohuma çimlenme testi uygulanıp uygulanmadığı ile ilgili bir madde eklenebilir.
3 - Takastan aynı tohumu alanlar arasında yarışma düzenlenebilir.
4 - Talebi karşılanamayan üyeler ve talepte bulundukları tohumları ile birlikte bir listede ifşa edilebilir.
5 - Benzer ürünün tohumunu paylaşan üyeler arasında ürünün tanıtım sayfasında link paylaşılabilir ve kıyas yaparak talepte bulunulabilir.
6 - Tohum takas sayfası altında etkinliğe katılan talepçi üyelerin, aynen tohum tanıtım sayfası gibi bir sayfa açılıp talepte bulundukları tohumların listesi yayınlanabilir. Google da var ama forumda olması da güzel olur.
7 - Tohum tanıtım sayfaları PDF katalog şeklinde hazırlanabilir. Offline olarak pc, tablet, akıllı telefonlarda vs. tohumları detaylı incelemek için yapılabilir.
8 - Tek bir sayfada tohumlar grup grup listelenip (Biber, domates, kabak vs. gibi) tohum tanıtım sayfalarına linkler verilebilir. Pratiklik açısından üyelere yardımcı olabilir. (İleriki etkinliklerde tohum gönderen katılımcı sayısı 100'ü geçtiği zaman tek tek sayfaları dolaşmak biraz zor olabilir.)
.
.

Not: Önerilerimi aklıma geldikçe güncelleyeceğim.


Düzenleyen limon_sever : 14-12-2013 saat 18:35
limon_sever Çevrimdışı   Başa Dön