Konu: Yaylacı
View Single Post
Eski 26-11-2013, 17:57   #5
Yaylacı
Ağaç Dostu
 
Yaylacı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-09-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 838
Sayın Benol hanım çok teşekkür ederim ziyaretiniz için ve güzel sözleriniz için. Paylaşmak esestır düşüncesiyle hareket ediyorum, ben bitkilerle ilgili bilgi ararken eksik bilgi veya yanlış bilgilerle karşılaşıp bunun zorluğunu yaşadığım için bilgileri paylaşmanın iyi olacağını düşündüm. Benim çektiğim bilgi eksikliği sorunu ve aşırı merak üyelerin pek çoğunda var olduğunu düşünerek bilgilerimi elimden geldiği kadar bu siteye aktarmaya çalışıyorum. Hiç olmazsa biraz faydamız olsun insanlara karşı.
Bu önümüzdeki yaz aylarında Trabzon ziyaretim olacak büyük ihtimal, bir aksilik çıkmazsa. Geldiğimde Adil ve Kaptan abiyle mutlaka görüşeceğim onların telefonları bende var, o zaman sizinle de görüşme imkanımız olur inşallah.
Trabzon Zambağı(Agrita) benim için de zor bir soğanlı çiçek, bu sene bakacağım çimlenerek çiçek verecekler mi? Bu tür zambağı yetiştirmek biraz zor olsada başaracağıma inanıyorum. Kaptan abi başarmış bu işi, sanırım bizde başarırız. Bu siteyi alt üst ettim ama sizin sayfalarınızı göremedim, bahçenizi ve çiçeklerinizi görmek isterdim. Saygılarımla, Trabzona selamlar...

Yaylacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön