View Single Post
Eski 21-11-2013, 00:15   #15
leventali
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-08-2013
Şehir: Mersin
Mesajlar: 617
Merhaba semihbagis,

Daha dur hele, ayakların yere basmayacak bir zaman sonra. Bu kadar su içmeleri gayet normal. Bu boylarda bunu hemen fark edebilmenin nedeni tankının küçük olması. Ben ilk başlarda, 250 litrelik tankta ölçüm yaptıkça krizlere giriyordum. Yazılarımın başında mevcut. Sen hiç tasalanma. Onlar canı istedikçe su canı istedikçe ec tüketecekler. Her şey yolunda yani.

Sen onların sağlıklarını kontrol et, yeni yapraklar veriyor mu onları kontrol et, büyümelerini kontrol et ve bol bol resimle ki sadece onun tadını sen çıkarma arkadaşım. Biz de buradan tat alalım.

Günlük resimleyip eklediğin zaman 1 hafta öncesine bakıp "aaa bayağı büyümüşler" diyebiliyorsun. Aynı zamanda ilgili arkadaşlar bir rahatsızlığı görüp uyarabiliyorlar seni. O yüzden her gün resim ekle.

Bir de bu miktarları hep kaydet. Ne kadar su döktüğünü de. Ne kadar besin verdiğini de. Bunlar senin çok işine yarayacak kısa bir zaman sonra.

Agaclar.Net konusunu çok güzel özetlemişsin. Kurumsal bir firma gibi. Her kültürden, her tahsilden, her şehirden bir dolu imece tutkulu insanlar.

Saygı ve sevgilerle...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön