Çok doğru. Bardağın boş tarafına bakmak,yerine dolu tarafına bakmak gerekir. Biliyor musunuz ben bunu sökmeyeceğim. Bekleyeceğim bakalım neye dönüşecek.
Bir de balkonda yetiştirdiğimiz, sebze ve meyvelerde kullanacağımız organik gübre konusunda kafam çok karıştı. Ben humate 15 adında bir organik toprak düzenleyici(leonardit ve hümik, fulvik asit) kullanıyorum 15 günde bir. Şu anda (güvercinleri kovaladığımız için) evdeki kanaryamın gübresini
şerbet olarak kullanmaya başladım. Yakında koyun gübresi kullanacağım (yoksa geç mi kaldım?). Bunun saksılar için nasıl, ne oranda kullanmam gerektiğini bilemiyorum. Biilgilendirirseniz çok sevinirim.
not: gübre konusu için yanlış yerde sormuş olabilirim belki ama domateslerim ile de ilgili.