View Single Post
Eski 07-11-2013, 22:03   #9
vetman996
Ağaç Dostu.
 
vetman996's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-08-2008
Şehir: Manisa-Salihli
Mesajlar: 772
Sayın Leventali Bey merhaba,

Ne demek istediğimi doğru anladığınız için sizi tebrik ediyorum. Yazdıklarımdan başka anlam çıkaran dostlara da hayret ediyorum. Kendilerine yazdıklarımı tekrar okumalarını tavsiye ediyorum.

Herkes işe amatörce başlar. Ama bazıları amatör kalır, bazıları daha profesyonel olur. İnşallah siz profesyonelce çalışmalar yapanlardan olursunuz.

Bir sinerji oluşturmak istedim sadece. Topraklı tarımda doğal gübre kullanılarak bitki yetiştiriliyorsa, topraksız tarımda doğal gübre kullanılarak bitki yetiştirilemez mi? Ana fikir buydu. Ama gördüm ki yazdıklarım bazı dostlarımın ödü koparmış. Bu kadar acımasız olduğum için üzgünüm.

Yıldız Üniversitesiyle ilgili videonun son kısmında "hiç bir gübreleme yapılmıyor" dediğini duydum. Besin eriği içinde kimyasal gübre kullanmıyor olabilirler belki. Ayrıca üniversitenin serasında bilgisayar ortamında hazırlanan besin eriği ile, başka bir amatörün cahilce hazırladığı besin eriği arasında mutlaka fark vardır.

Sayın Gazeteci28 Beyin bahsettiği Nitrat birikmesi mide kanserinin etkeni olduğu bilim adamlarınca bulunmuş. Belki bilim adamları ve onkologlar yanılıyordur. Kimyasal gübreler masumdur. İnsan vücuduna zararı yoktur )

Selamlar... Saygılar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön