View Single Post
Eski 20-06-2007, 00:02   #43
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Bambu grubu

"I am also interested to visit Turkey to learn more about your
project and the Organic / Bio-Dynamic farming technologies in
Turkey. We will keep in touch." diyor adam, ben ne yapayım ?

Merhabalar!

Sayın Tuzcuoğlu ! (Bunları çok az ingilizce bilen birisi yazıyor lutfen bağışlayın)

Bilgiler için teşekkürler. Yukarıdaki paragrafınızı buraya kopyalamaktan aldığım hazı bana tattırdığınız için bin kere teşekkür. Şu anda çok büyük bir sevinç yaşıyorum. Bilgisayarımda çalan bir yöresel tokat havası eşliğinde oynamamak için kendimi zor tutuyorum. Sizinle bu yıl gördüğüm bir güzelliği paylaşacağım müsadenizle. Tarih 23 Nisan 2007 yer Yalova sıtadı.

23 Nisan bayramımızdan bir kaç gün önce genç bir beden eğitimi öğretmeni olan (Bahçeli evler İlköğretim okulunda görevli) Özlem hanım. Heyacanla şunları söyledi. "Cemal abi sana sıtatta bir süprizim var". Eşim ve çocuklarımla beraber biz bayram günü süprizi bekliyoruz.Proğram finale kadar geldi biz hala beklemekteyiz. Bütün okullar istisnasız yerlerini aldılar artık final. Fonda bir halay çalıyor ve her okul istisnasız rengarek yöresel giysiler içinde her yörede değişik oynanan halaylarımızı oynuyorlar. Ben bir anda şok oldum. Yüksek sesle İŞTE SÜPRİZ İSTE ANADOLU deyince eşim beni uyardı. Özlem hocayı sahaya inip tebrik ettik. Süprizimi farkettinmi diye beni mülakata tabi tutan bu kardeşime ben cevap vermekte biraz zorlandım eşim cevapladı. Ordaki manzarayı hayatım boyunca hiç unutamam. Bunları şunun için yazdım. Biliyorum belki konumuzla hiç alakası yok ancak diyorumki, rengarenklilik bizde güzellik bizde tarih bizde misafirperverlik bizde geleceklerse görecekleri çok şeyler var. Buyursunlar.

Sevgili todor sizin cennette Çinliler aradıkları bir çok şeyi fazlası ile bulurlar diye düşünüyorum. Sevgili tourkananın bahsettiklerinden fazlasıyla sizde var. Sera ile ilgileneceklerini pek zannetmiyorum. Birde ballı kaya çiftliğini unutmayınız olmazsa müsade alır gezdiririz ne dersiniz? Cennette kaç kişi olurlarsa olsunlar Tokat kebabı ikram ederiz.Hele bir gelsinler.

250 gr. Moso
500 gr Sasa
250 gr saksıda yetişecek bir tür.
250 gr Yalovada deneyebileceğim bir tür.
250 gr Tokatta deneyebileceğim birtür (Sayın tuzcuoğlu önerinizi bekliyorum. Toprak tahlili ve bahsettiğiniz diğer ayrıntılar yerine getirilecektir.)

Heyacanımı lütfen bağışlayın herkesi saygıyla selamlıyorum.


Düzenleyen cemal.S : 20-06-2007 saat 22:15 Neden: Küçük bir harf hatası
cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön