View Single Post
Eski 13-09-2013, 21:20   #279
hakan7960
Ağaç Dostu
 
hakan7960's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-07-2007
Şehir: kütahya/Tavşanlı&istanbul/Beşiktaş
Mesajlar: 208
Sayın gürcan_keskin,duygu,düşünce ve temennilerinize çok teşekkürler.Güzel insanlar güzel düşünce ve güzel fikir üretirler sizlerde olduğu gibi.Hele hele en çok sevdiğim gezmekten çok hoşlandığım İzmir'de yaşamanız beni daha çok memnun etti.
Ben bir doğa aşığıyım.Hani kimi parayı çok sever ömrü boyunca para biriktirir,kimi malı sever mal toplar kimi araba hastasıdır araba koleksiyonu yapar işte bende doğaya aşığım.Ağaç dikmek,kıraç yerleri ağaçlandırmak,yeşillendirmek arkamda ölsemde seneler boyunca dünyaya hizmet verecek eser bırakmak istiyorum.
Bizler bu sevgiyi elbette arkamızdan gelenlere aşılamak ve onlara yol göstermek için elimizden geleni yaptık.Beni insanların duyarsız veya ilgisiz olması artık ilgilendirmiyor.7/8 senedir şükürler olsun ki gerek tek başıma gerekse bulabildiğim 3/5 kişide olsa az insanlarla bu projeyi başardım.Kişi ahirete azığını bu dünyada yaptıklarının karşılığında götürür iyi veya kötü olarak.Ben senelerce her dikim zamanı gerek davet ile gerekse cami minaresinden duyuru ile çağırdım.Katılıp katılmamak onların tercihi.Ama bundan sonra herşey çok daha güzel olacak inşaallah.
Devlet babanın ağaçlandırma yaptığı yerlere dikim yapıldı.Güvenlik olarak dikenli tel çekildi.Çam fideleri çok küçük olduğu için şuan pusudalar.İnşaallah 3/5 seneye saklandıkları yerden merhaba demeye başalayacaklardır.
Tekrar tekrar teşekkür ederim köyümün mezarlığını yeşillendirme projesine destek ve temennilerinizi sunduğunuz için.Selamlar...

hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön