View Single Post
Eski 05-09-2013, 22:11   #103
SAHIRE
Ağaç Dostu
 
SAHIRE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-02-2008
Şehir: Muğla
Mesajlar: 649
Wink

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Safranlı Mesajı Göster
yaptıklarınız çok doğru
içine halil hocanın tavsıyesi havuç suyu veya pekmez ilave edebilseydiniz çok güzel olurdu
birde em ekleyin süper sıvı gübre olsun...
Konuyu okudum ama bir noktayı gerçekten anlamadım:
Şerbeti yanmış gübreden mi yapacağız yoksa taze gübreden mi? Bir mesajda taze gübrenin çok patojenik olduğu söylenirken, bir diğerinde taze gübreden harika olur deniliyor. Taze gübre sulandırıldıktan sonra kapağı kapatılıp bekletilince mi hastalık yapıcı özelliği kayboluyor? Öyleyse ne kadar bekleteceğiz? Bilenlerin benim gibi bilmeyenler için bir daha açıklayabilmesi mümkün mü?

SAHIRE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön