View Single Post
Eski 27-08-2013, 21:23   #6
İsmail Karagülle
Ağaç Dostu
 
İsmail Karagülle's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2009
Şehir: istanbul-Bolu
Mesajlar: 1,154
teşekkürler

Saygı değer arkadaşlarım , pria- mutlu kutlu- güler-kursun,

Değerli yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için candan teşekkürler.

Forumda acemilik zamanlarında olanları aslında yazmak istememiştim . Ama Malina neler olduysa açık açık yazmamı istedi. Bu istek beni her şeyi olduğu gibi yazmaya cesaretlendirdi. Ve içimden geldiği gibi yazabilmeme fırsat verdi. Kendisine teşekkürler ederim . Bu konuda güler hanım işin özetini ve sonucunu yine nazik uslubuyla yorumlamış. Güler hanıma ayrıca çok eskilerde kalan yazışmaları için ve bu günkü nazik yorumu için içten teşekkürler ederim .

Bu başlıkta uzun uzun anlatmak pek mümkün değil. Forumda bir çok başlıkta bahsedilen konuları Ağaçlar ile tanıştıkdan sonra yaşadım diyebilirim .

Toprakla ve bitkiyle tanıştım . İstanbul'da doğup büyüyen birçok arkadaşım gibi , domatesi salata tabağında görmüşken ağaçlar sayesinde balkonda toprakta ve sonra topraksız domates yetiştirdim .

Ve bu sevda o kadar sardı ki köye geldim .
Yaşayabilecek bir kulube yaptım .
Sera yaptım .
Bu konuların her biri ağaçların içinde bir başlık halinde paylaşılan konular.

Bu arada bahs etmeden geçemeyeceğim . En önemli hedeflerimden biri , biraz daha işleri yoluna koyduktan sonra ağaçlar toplantılarından birini köyümde yapabilmek .

Bu isteğim için biraz ilerleme kaydetmek istiyorum .

Mesela , topraksız küçük denememden yetişecek çileklerimin olması ve gelen arkadaşlara bunları ikram edebilmeyi çok isterim . Zira eğer hedefe varırsam bunun en önemli nedeni ağaçlar ve onun değerli yöneticileri ve katılımcılarıdır.
Sağlıcakla kalmanızı dilerim .

Not ; çilekler topraksız ortamda, saykapların içinde yavaş yavaş gelişmeye devam ediyor.

İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön