View Single Post
Eski 16-08-2013, 13:47   #71
selin akgül
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 16-08-2013
Domuz kaçıran diye bir ilaç var kesinlikle hiçbir işe yaramıyor,küçük tüpe bağlı periyodik zamanlarda patlama sesi veren bomba var o biraz işe yarar gibi,en azından yüksek bir patlama sesi veriyor amaaa 2 hafta sonra domuzlar bu sesede alışıyor Domuzlar ışık görünce gelmez diyorlar hayır efendim ışığada alışıyorlar,insan sesinede alışıyorlar,müzik sesinede alışıyorlar(tarlaya müzik seti kuruldu köşelere sürekli köpek sesleri çalıyor), bu domuzlar varyaa bu domuzlar herşeye alışıyorlar..! Elektrikli çit'te bana mantıklı gelmedi domuza elektrik işlemez diye düşünüyorum ki bu hayvanlar vurulunca bile ölmüyorlar,birde elektrikli çit'e dokunduğunda canı yanıcak ezip geçecek çit'i.Birde 90 dönümlük bir ayçiçeği tarlasına elektrikli çit kurmak birsürü akü almak ne kadar mantıklı olacak,nerde kaldı bu mahsülün karı? zaten bu güne kadar tüfekler,toplar,müzik setleri,ışıklar,bekçiler vs.. birsürü gider oldu. Kimse kızmasın ama ben domuzları öldürmekten yanayım son yıllarda aşırı bir çoğalmaları var avcılar yüzünden,çünkü avcılar tilki ve çakalları öldürdükleri için domuzlarda çoğalıyor :/ Birçok çiftçi akşam 8den sabah 7 ye kadar tarlada domuz beklemek zorunda kalıyor bu insanlarada yazık, ektiği ürünlerini domuzların yemesi günah değilmi? Domuzun bize ne yararı var ki zarar vermekten başka? Bu arada ayçiçeği tarlaları domuzların yaşam alanında değil ama yakın dağlık yerlerden iniyorlar!! Domuzlara ölüm diyorum başkada birşey demiyorum

selin akgül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön