View Single Post
Eski 03-08-2013, 11:04   #39
prıtt
Ağaç Dostu
 
prıtt's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: .
Mesajlar: 304
Sn. Efekentli,

Cevbınız benim kafamdaki bir çok kuşkuyu sildiği gibi aynı zamanda çokta mutlu etti. Çok teşekkür ederim değerli zamanınızı ayırıp sonunun gelmesini istemediğim yazıyı yazdığınız bilgileriniz paylaştığınız için.
Öncelikle bodrum konusunda sanırım bir anlaşmazlık var **** ben yanlış anlattım. Dediğiniz gibi bodrum son derece gerekli ama mimarla görüşmemde bana arsamda 3-4 adet eskiden bazı amaçlar için kullandığımız ve sonradan düzenlediğimiz (samanlık, ahır,ambar) gibi yapılar zaten mevcut olduğu. yani malzemelerimi koyacağım yer sıkıntımın olmadığını o yüzden maliyeti düşürmesi açısından o şekilde tavsiyede bulunduğunu söyledi. Bu bana göre de imkanlarım ölçüsünde mantıklı geldi.
Bütün fikirleriniz değerliydi benim için ama odaların dizilişi konusundaki fikirleriniz aslında mimarla görüşmemde belirteceğim tam ihtiyacım olan fikirlerdi. Kesinlikle bunlar bana yön verecek.
Çatı katı meselesinde de beni tatmin edici yorumda bulundunuz. Eşimde aynı düşünüyor. Şu da var belki bunlar çok basit sorulardır ama biz bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmadığımız için bize veli nimet gibi geliyor.

Şuan tapularımızı bekliyoruz inşallah elimize geçtikten sonra bazı şeyler için gayret göstereceğiz. Umarım hayal olmaktan çıkar ve gerçeğe dönüşür. Aslında ben bu konuda Konya ‘yı çok seviyorum özellikle Meram. En son geçen ay gittiğimde eşimle o 2 katlı müstakil tarzı evlere bakarak bir çok fikir yürüttük. Yani anlayacağınız ilham kaynağımız sizin oralar.
Tekrar teşekkür ederim.

prıtt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön